26 klimainitiativer ble kunngjort for bygde miljøer under COP26

Istock 957167224 Web

En koalisjon bestående av konserner og myndighetsgrupper har kunngjort 26 klimainitiativer på Cities, Regions and Built Environment Day på COP26, som utgjør en betydelig klimaoppgradering for bygde miljøer.

En viktig drivkraft

Bygde miljøer står for nesten 40 % av verdens energirelaterte karbonutslipp og 50 % av alle materialer som utvinnes, og er en viktig drivkraft bak tiltak for å redusere konsekvensene av klimaendringer. Bygde miljøers behov for naturressurser har store konsekvenser for klimaet, og ineffektive og helseskadelige bygninger har en negativ påvirkning på menneskers helse og velvære. Men selv om disse hindringene er presserende og relevante, skaper dette også nye muligheter. Og effektive bygninger er en av de største investeringsmulighetene for å redusere utslipp innen 2030.

Vindmøller på havet

Bygninger spiller en viktig rolle hvis vi skal halvere utslipp innen 2030

Cities, Regions and Built Environment Day på COP26 i Glasgow samlet nasjonale, regionale og lokale ledere, samt privat sektor, for å skape et sterkt samarbeid som kan akselerere klimatiltak i løpet av det neste tiåret.

Facade Automation
26 visjonære klimainitiativer for bygde miljøer ble kunngjort for å markere dette arbeidet.

Disse omfatter

 • WM Icons Artboard 18

  Eiendomsmidler til en verdi av 1,2 trillioner dollar er nå en del av Race to Zero

 • WM Icons Artboard 19

  1049 byer og lokale myndigheter deltar i Race to Zero

 • WM Icons Artboard 20

  136 land har inkludert bygninger i sine nasjonalt bestemte bidrag siden 2015

 • WM Icons Artboard 21

  12 land har forpliktet seg til dekarbonisering av bygninger siden 2018

Om Race to Zero

Race to Zero er en global kampanje som støttes av FN, og som har som mål å oppmuntre ikke-statlige aktører – deriblant bedrifter, byer, regioner, og finans- og utdanningsinstitusjoner – til å treffe strenge og umiddelbare tiltak for å halvere globale utslipp innen 2030, samt å skape en sunnere og mer rettferdig karbonfri verden. Alle aktører må oppfylle strenge kriterier, noe som skaper et godt utgangspunkt for å oppnå nullutslipp.

Green Forrest
Bli med tusenvis av andre bransjefolk på vår nyhetsbrevliste!

Hold deg oppdatert med de siste produktlanseringene, teknologien og nye referanser innen naturlig ventilasjon og brannventilasjon. Ikke gå glipp av det!

Meld deg

Kontakt

Snakk med en spesialist