Personvernpolicy

Denne personvernpolicyen er utarbeidet for bedre å kunne opplyse deg som kunde eller interessent om hvilke personopplysninger WindowMaster behandler, og hvordan vi behandler dem. WindowMaster respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse av personlige opplysninger og er oppmerksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling av alle personlige opplysninger som vi mottar.

WindowMaster henvender seg i all hovedsak til virksomheter, og likesom sikkerhet vedrørende alle forretningsdata er også beskyttelse av personopplysninger som f.eks. navn, e-post og telefonnummer viktig for oss av hensyn til samarbeidet med kundene våre. WindowMaster gjennomfører alle aktiviteter i overensstemmelse med gjeldende lov om personvern og datasikkerhet. Hvis det på WindowMasters nettsider finnes linker til andre nettsider, som tilhører tredjepart, vil det være utenfor WindowMasters sikkerhet.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

WindowMaster har behov for en rekke data for å kunne handle med din virksomhet og betjene vårt kundeforhold, og markedsføre våre produkter og tjenester. WindowMaster samler inn virksomhetens navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse, e-postadresse, samt kontaktperson og kontaktpersonens tittel, telefonnummer og e-postadresse Disse dataene har oftest blitt samlet inn via en telefonsamtale eller via en e-post til vår kundeservice, og dataene oppbevares i vårt CRM-system som en del av WindowMasters kundekartotek.

Nettsted og nyhetsbrev

Når du besøker vår hjemmeside, bruker vi informasjonskapsler (cookies), men alle kan få tilgang til WindowMasters nettsted uten å oppgi personopplysninger. Når det gjelder nyhetsbrev, kreves likevel visse personopplysninger (se nedenfor).

En av WindowMasters markedsføringsstrategier er å sende relevante nyheter til målgrupper av personer i form av nyhetsbrev. Vi oppbevarer bare aktive abonnenter på nyhetsbrev og har en dedikert liste for våre viktigste virksomhetsspråk, nemlig engelsk, tysk, dansk og norsk. Vi administrerer nyhetsbrevet i vårt CRM-system (ClickDimensions - en del av Microsoft Dynamics). Nedenfor finner du en oversikt over hvordan vi håndterer samtykke og abonnementer.

Vi øker antallet nye abonnenter på våre nyhetsbrev via vårt nettsted. Under «Nyheter» har vi innarbeidet et registreringsskjema, hvor den enkelte abonnenten melder seg på med kontaktopplysningene sine. Hvis kontakten allerede er oppført i vårt CRM-system, legger vi til profilen på nyhetsbrevlisten, og hvis kontakten ikke er registrert i vårt CRM-system, legger systemet automatisk profilen til som en kontaktperson.

Når man fyller ut kontaktopplysningene på påmeldingsskjemaet, står følgende tekst: «Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev nedenfor. Når du melder deg på, sier du samtidig ja til å motta spennende nyheter fra WindowMaster. Hvis du angrer påmeldingen til nyhetsbrevet,
kan du alltid melde deg av igjen via avmeldingslinken nederst i nyhetsbrevet.» I CRM-systemet har vi en digital opptegnelse av alle påmeldinger.

Hvis en kontakt melder seg av nyhetsbrevet, fjernes vedkommende automatisk fra markedsføringslisten. Listene kontrolleres også på årsbasis for å sikre personopplysningenes gyldighet.

WindowMaster kjøper ikke personopplysninger fra tredjepart.

Formålet med å samle inn personopplysninger

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne tilby deg målrettet informasjons- og markedsføringsmateriale og å kunne betjene deg best mulig ved henvendelse til kundeservice.

Hvem har tilgang til opplysningene dine

WindowMaster International A/S og samtlige lokale datterselskaper er ansvarlige for alle opplysninger innsamlet i forbindelse med anmodninger om salg eller nyhetsbrev.

Vi vil ikke gi opplysningene dine videre til tredjepart utenfor WindowMaster-gruppen. Vi vil hverken selge eller markedsføre personopplysningene dine til tredjepart.

Oppbevaring og sletting av opplysninger

Personopplysninger lagres bare så lenge det er nødvendig for oppfylle det formålet som opplysningene ble innsamlet til.

Da personopplysninger også kan være en del av bokføringsmateriell, lagres disse i opptil 10 år for å sikre overensstemmelse med lovgivningen i de forskjellige land hvor WindowMaster er representert.

Personopplysninger oppbevares i et CRM-system i en database som er beskyttet via tilgangskontroll og brannmur.

Du har når som helst rett til å henvende deg til WindowMaster og få opplyst hvilke personopplysninger vi har, og du kan også be om å få dem slettet.

WindowMasters NV Embedded® app

Når du bruker WindowMasters app eller instrumentbord til styring av inneklima i forbindelse med en NV Embedded®-løsning, må du registrere deg som bruker med brukernavn, e-postadresse og passord. Før du registreres som bruker, må du akseptere våre Brukerbetingelser og Generelle betingelser for NV Embedded®, som vises før appen lastes ned.

Kontaktopplysningene dine lagres ikke i vårt CRM-system, men bare i en sikret WindowMaster-nettsky og bare i forbindelse med den bygningen du har fått adgang til.

Tilføyelser til personvernpolicyen

WindowMaster kan til enhver tid revidere eller oppdatere denne Policyen.

Sist oppdatert 23. april 2019

Kontakt

Snakk med en spesialist