Ny brannsentral kombinerer røykutluftning og komfortventilasjon

WSC 104 S 0101 E1 Closed Bgyellow

Hos WindowMaster har vi konsekvent fokus på å kombinere optimal luftkvalitet med kompromissløs sikkerhet. Derfor er vi nå klare med WSC 104, som fremover skal forbedre inneklima- og sikkerhetsstandardene i blant annet næringsbygg

Den siste tilføyelsen til WindowMasters portefølje av brannventilasjonsløsninger kombinerer effektiv utluftning av røyk og varme med komfortventilasjon. WSC 104 erstatter den nåværende WSC 204-modellen og vil fremover utgjøre et standardprodukt i vår katalog. 

Diskret, brukervennlig og lett å konfigurere

Beskyttelse av medarbeidere og gjester i bl.a. næringsbygg utgjør et sentralt element i utviklingen av WSC 104. Ved brann er produktet avgjørende når det gjelder å lufte ut giftig røyk og gasser fra bygningen, samtidig som det muliggjør tilførsel av frisk luft. Røykutluftningen utføres ved å slippe inn frisk luft via åpninger i bygningens nederste etasjer for dermed tvinge røyken ut gjennom tak, øvre ventilasjonskanaler og vinduer. WSC 104 er utviklet for å enkelt automatisere denne prosessen. Brannsentralen kan enten kobles til ±24V DC-standardmotorer eller motorer med WindowMasters MotorLink®-teknologi. Resultatet er røykutluftning som både beskytter og vedlikeholder. Den diskrete og brukervennlige brannsentralen er egnet for mindre arealer som f.eks. trapperom, hvor den spiller en sentral rolle når bygningens brukere skal evakueres trygt i forbindelse med nødsituasjoner. I tillegg bruker brannsentralen en 3-lederteknologi. Denne teknologien gjør at brannsentralen enkelt kan kobles til eksisterende installasjoner i forbindelse med oppgradering av nåværende systemer, noe som gir en smidigere renoveringsprosess.

Automated Windows

Vil du vite mer om våre brandventilations-løsninger?

Vi kan støtte med riktig brandventilations-løsning som passer til de spesifikke kravene til din bygning.

Kompakt brannsentral som er enkel å konfigurere

- Styring av ±24V DC eller MotorLink® vindusmotorer med nesten lydløs drift - 1 brann- og komfortgruppe, egnet for mindre arealer - Konfigurasjon via 8 DIP-brytere – Bruk av bussteknologi reduserer ledningsføringen betydelig

Mer informasjon om WSC 104
WSC 104 S 0101 E1 Open

Lovgivningen krever stadig tilpasning  

WSC 104 er testet i henhold til EN 12101-10- og ISO 21927-9-standardene. Produktet vil være tilgjengelig fra 2. kvartal 2023. 

«Våre kunder må kontinuerlig tilpasse seg de sikkerhetskrav og -regler som gjelder for bygg. Det er derfor viktig at vi oppdaterer og forbedrer produktene våre slik at de hele tiden er i tråd med bransjens behov. Med WSC 104 har vi kombinert en rekke viktige og etterspurte funksjoner med ny, moderne teknologi. Resultatet er et produkt som eliminerer behovet for ytterligere moduler.»
Erik Boyter

Erik Boyter

CEO hos WindowMaster

MotorLink® - intelligent styring av vinduer

MotorLink® er en kommunikasjonsteknologi som muliggjør 2-veisstyring og tilbakemelding mellom vindusmotorer og bygningens SD-anlegg. Alle WindowMaster-styresystemer kan brukes med MotorLink® i mange av våre motorer. Klikk nedenfor for å få vite mer og se relaterte produkter.

Les mere
Icon Motorlink White Large

Kontakt

Snakk med en spesialist