Signaturhagen

Signaturhagen

Signaturhagen er et unikt boligbygg for aktive voksne som setter pris på natur og fellesskap. Stor felles vinterhage med tropisk klima. Utendørsopplevelser året rundt i et temperaturstyrt klima.

Besøg et prosjekt

Løsning

Naturlig ventilasjon , Hybrid ventilasjon , Røykventilasjon

Lokasjon

Nøtterøy, Norge

Sektor

Helse

System

MotorLink

År

2020

Godt indeklima med hybrid ventilasjon

Vinterhagen ventileres ved hybrid ventilasjon, dvs. en kombinasjon av naturlig og mekanisk ventilasjon. Den naturlige ventilasjonen skjer via automatisk styrte vinduer i bunn og topp i fasaden, der termisk oppdrift er ventilasjonsprinsippet.   WindowMaster BSI AS har til prosjektet bl.a. levert 42 stk. vindusmotorer (fasade) og 6 røyksentraler med BACnet med MotorLink®.  GK leverer SD-anlegg der det kommuniseres via BACnet til alle røyksentraler.

Signaturhagen
Signaturhagen
”WindowMaster kommer best ut på pris og vi har god erfaring med dere som leverandør. Dere velges derfor som leverandør til denne jobben.”

Rune Svensen

Projektleder, Umbra Produkter AS

Helautomatiske vinduer

Den enestående MotorLink®-teknologien med 2-veis kommunikasjon blir da fullt utnyttet til å kontrollere nøyaktig åpningsgrad på alle vinduene, slik at inneklimaet blir behagelig temperert med naturlig ventilasjon.  Man kan også dra nytte av mange andre tekniske fordeler når man velger en løsning med MotorLink®.

Signaturhagen
Signaturhagen

MotorLink® - intelligent styring av vinduer

MotorLink® er en kommunikasjonsteknologi som muliggjør 2-veisstyring og tilbakemelding mellom vindusmotorer og bygningens SD-anlegg. Alle WindowMaster-styresystemer kan brukes med MotorLink® i mange av våre motorer. Klikk nedenfor for å få vite mer og se relaterte produkter.

Les mere
Icon Motorlink White Large

Kontakt

Ta kontakt