Vår visjon og misjon

Vår visjon er å gi folk det beste og mest sikre inneklimaet i verden på den mest intelligente og bærekraftige måten. Vår misjon er å skape veldesignede produkter og løsninger innenfor naturlig ventilasjon og brannventilasjon, som forbedrer inneklimaet til det beste for menneskene, produktiviteten og miljøet.

Slik fullfører vi vår misjon

Vi fullfører vår misjon ved å utvikle, fremstille og distribuere cleantech-ventilasjonsprodukter og -systemer til bransjen for næringsbygg. WindowMaster-motorer og -styresystemer til naturlig ventilasjon, hybridventilasjon og brannventilasjon er av høyeste kvalitet, testet av lokale og internasjonale tilsynsorganer. Våre cleantech-løsninger reduserer energiforbruket og forbedrer samtidig kvaliteten av luften inne, noe som sikrer at bygningsmiljøet er sunt for mennesker og planeten.

Forretningsmann som bruker bærbar datamaskin på jobb
Gress som blåser i vinden

I spissen av cleantech

I februar 2015 fikk WindowMaster ny eier og ledelse, da den nåværende eier og CEO, Erik Boyter, kjøpte opp alle aksjene i virksomheten fra VKR Holding. Slik startet et nytt og spennende kapittel for virksomheten med et fokus på cleantech-innovasjon i ventilasjonsbransjen. De siste årene har WindowMaster gjennomgått en betydelig transformasjon på alle nivåer i virksomheten. Dette inkluderer en fokusert investering i R&D, noe som har medført introduksjonen av et nytt styresystem til vindus- og fasadeautomatisering og adskillige nye vindusmotorer på markedet.

Erik Boyter - CEO, WindowMaster

Innovative siden 1990

Siden 1990 har vi utviklet styresystemer, maskinvare og en motorkommunikasjonsteknologi som er basert på beste praksis innenfor bygningsyteevne og vindusautomatisering. Vi er enestående blant andre leverandører av vindusautomatisering og naturlige ventilasjonsløsninger, fordi vår ekspertise omfatter implementeringen av dem fra start til slutt. Ikke bare utvikler, designer og fremstiller vi våre produkter, vi har også en medarbeiderstab av spesialister i bygningsyteevne som er spesialiserte i å veilede kundene om emner vedrørende ventilasjonsdesign. Les mer om våre cleantech-spesialister i naturlig ventilasjon.

Les mere
Erikboyter Pressconnect 009
Drivende skyer over fjellskogen

Inneklimaløsninger. Utviklet med naturen.

Her finner du oss

WindowMaster bruker svært erfarne cleantech-spesialister i 6 salgskontorer i henholdsvis Danmark, Norge, Tyskland, Storbritannia, Irland, Sveits og USA. I tillegg arbeider vi sammen med et omfattende nettverk av sertifiserte partnere.

Våre kontorer
Furutrær i en skog med solflekker

WindowMasters retningslinjer

Kontakt

Snakk med en spesialist